مزوتراپی مو جهت ریزش مو دکتر سیامک نوراللهی
جهت درمان ریزش مو، مواد تزریقی مزوتراپی مو عبارتند از:
داروهای اتساع دهندهی عروق: این دست داروها بسیار ایمن بوده و باعث افزایش خونرسانی به ناحیهی درمان میشوند. داروهایی مانند بوفلومدیل، پنتوکسیفیلین و میانوکسیدیل در این گروه جای میگیرند.
ویتامینها: محلولهای مزوتراپی مو معمولاً شامل انواع ویتامینها هستند. ویتامینهای پراستفاده عبارتاند از:
ویتامین B5: نقش موثری در فرآیند تولید انرژی سلولی دارد و باعث افزایش تقسیم سلولی و بهبود بافت پوستی میشود.
ویتامین H (بیوتین): اثری مشابه ویتامین B5 دارد. کمبود این ویتامین میتواند باعث ریزش مو و پوسته پوسته شدن پوست شود. بیوتین باعث تنظیم ترشح غدد سباسه (چربی) هم میشود.
ویتامین C: این ویتامین آنتیاکسیدانی بسیار مفید است و باعث تحریک تولید کلاژن میشود.
ویتامین A: باعث بهبود دارو رسانی به بافتهای پوستی و همچنین کلاژن سازی میشود.
مواد معدنی: این ریزمغذیها نقش بسیار مهمی در سلامت و رشد موهای ما دارند. برخی از مواد معدنی موجود در محلولهای مزوتراپی شامل مس، روی (زینک)، سلنیوم، فسفر، منیزیم و … است.
داروهای مغذی: سیلیکون یکی از این مواد است که به طور طبیعی و به فراوانی در تارهای موی ما وجود دارد. در سنین بالا، موها دچار کمبود سیلیکون شده و گفته میشود که این اتفاق یکی از دلایل ریزش مو است.
داروهای بیحسی موضعی: مانند لیدوکائین یا پروکائین. گفته میشود که پروکائین با این که یک داروی بیحسی و ضد التهابی است، تاثیر زیادی بر جلوگیری از ریزش مو دارد. به همین خاطر در بیشتر محلولهای مزوتراپی استفاده میشود.
داروهای هورمونی: گفتیم که یکی از عوامل موثر بر ریزش مو با الگوی مردانه و زنانه، هورمونهای آندروژنی هستند. برای همین گاهی در محلول مزوتراپی مو از مهارکنندههای این هورمونها مانند فیناستراید یا سیپروترون استات استفاده میشود.
کلسیتونین: این ماده یکی از هورمونهای طبیعی بدن ماست و باعث بهبود خونرسانی به بافتها میشود. همچنین در تغذیه فولیکولها و بافت پوستی نقش دارد.
آمنیواسیدها